Brazilian Friday Live

Rodizio is een van de beste voorbeelden van de feestelijke Braziliaanse cultuur. De liefde voor eten brengt iedereen bij elkaar, tijdens avonden vol gezelligheid en muziek. In Barraca koesteren we de Braziliaanse voorliefde voor eten en gezelligheid met Brazilian Friday Live! 

Geniet elke laatste vrijdag van de maand van een feestelijke Braziliaanse avond, met live entertainment in combinatie met de unieke Barraca experience. Ondertussen genieten jullie van de Braziliaanse keuken bij Barraca met een bijzondere wijze van bediening. Verschillende Passadores lopen continu rond met grote spiesen gegrild vlees en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel af. Daarnaast biedt de fresh market table de allerlekkerste voor- en bijgerechten.

De eerst volgende Brazilian Friday Live vindt plaats op vrijdag 27 september. Ervaar een bijzondere avond met live performances van Andrew Laureth en een uitgebreide act van met Brass band, capoeira & Braziliaanse danseressen. Zing mee, dans en geniet vooral samen van de gezelligheid.

Voor meer informatie en reserveringen staan wij u graag te woord via 023 556 00 51 of per mail via receptie@claus.nl.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie