Nieuws

BARRACA Rodizio Grill & Bar is regelmatig in het nieuws. Lees hier het laatste nieuws.

22 Sep 2017 | Burendag = gratis bowlen én gratis cocktail

Expand Article
Claus Bowling en Barraca vieren op zaterdag 23 september Burendag. Alle buren bowlen tussen 18.00 – 20.00 uur een uur gratis én krijgen in Barraca een gratis cocktail (alleen...

Claus Bowling en Barraca vieren op zaterdag 23 september Burendag. Alle buren bowlen tussen 18.00 – 20.00 uur een uur gratis én krijgen in Barraca een gratis cocktail (alleen in combinatie met een heerlijk Rodizio menu). Neem je buurman en/of buurvrouw mee en maak er een leuke avond van.

Reserveer hier o.v.v. Burendag je bowlingbaan voor zaterdagavond.
Reserveer hier o.v.v. Burendag je diner bij BARRACA Rodizio Grill & Bar.

Claus doet graag mee met het initiatief om buren samen iets gezelligs te laten doen en elkaar beter te leren kennen. De bewoners van de wijk Overbos hoeven alleen een brief met het woonadres  en legitimatie mee te nemen. Vervolgens kunnen zij tussen 18.00 – 20.00 uur gratis een uur bowlen én voor of na het bowlen dineren bij BARRACA Rodizio Grill & Bar waarbij zij genieten van een van onze heerlijke cocktails!*

Daag je buren uit voor een leuke en sportieve uitdaging en laat de verliezer de winnaar trakteren op een diner bij Barraca.

*Voorwaarden

  • Op basis van beschikbaarheid en reserveren is verplicht.
  • Er kan maximaal één uur gebowld worden per reservering.
  • De gratis cocktail is alleen mogelijk in combinatie met een Rodizio menu.
  • De actie is alleen geldig op vertoon van legimitatie en woonadres.

19 Jan 2017 | Waan je in Braziliaanse sferen op Brazilian Friday Live

Expand Article
Vrijdag 27 januari is de start van de maandelijks terugkerende Brazilian Friday Live; elke laatste vrijdag van de maand een feestelijke Braziliaanse avond met live entertainment i.c.m. de...

Vrijdag 27 januari is de start van de maandelijks terugkerende Brazilian Friday Live; elke laatste vrijdag van de maand een feestelijke Braziliaanse avond met live entertainment i.c.m. de unieke Barraca experience! Joost Dobbe en Vanessa Thuyns verzorgen 27 januari het entertainment.

Rodizio is een van de beste voorbeelden van de feestelijke Braziliaanse cultuur. De liefde voor eten brengt iedereen bij elkaar, tijdens avonden vol gezelligheid en muziek. In Barraca koesteren we de Braziliaanse voorliefde voor eten en gezelligheid, met de komst van Brazilian Friday Live!

Vanaf januari 2017 geniet je elke laatste vrijdag van de maand van een feestelijke Braziliaanse avond, met live entertainment in combinatie met de unieke Barraca experience. Op vrijdag 24 januari zorgen Joost Dobbe en Vanessa Thuyns samen voor muzikale begeleiding tijdens het diner. Zing gezellig mee, dans als je daar zin in hebt en geniet vooral samen van de gezelligheid.

24 februari: Braziliaans carnaval
Vrijdag 24 februari begint in Brazilië het carnaval. Barraca zorgt die avond voor een feestelijke avond om ook hier het carnaval in te luiden. Geniet van het Churrasco Rodizio menu voor € 32,95 per persoon. Fidelinas Entertainment zorgt voor een energieke Caribische Brassband en samba danseressen.

Reserveer online, via receptie@claus.nl of 023 556 00 55.

19 Oct 2016 | BARRACA Rodizio Grill & Bar bestaat 1 jaar!

Expand Article
Estamos de aniversário! Een jaar geleden opende Barraca haar deuren en is inmiddels in de wijde omgeving bekend vanwege het voortreffelijke eten. In combinatie met de Latijnse...

Estamos de aniversário! Een jaar geleden opende Barraca haar deuren en is inmiddels in de wijde omgeving bekend vanwege het voortreffelijke eten. In combinatie met de Latijnse sfeer, die in alle facetten naar voren komt, zorgt dit voor de perfecte avond uit. “Dagelijks mogen wij ook Braziliaanse gasten verwelkomen.”, aldus General Manager Robert Aukes.

“Van onze Braziliaanse gasten krijgen we mooie complimenten. Ook komen ze regelmatig terug, dus dan doen we het goed.”, aldus de lachende en duidelijk trotse Robert Aukes. “Chef-kok en restaurantmanager Anderson de Barros Medeiros heeft een grote passie voor zijn vak en beschikt over de gave om dit op het hele team over te dragen. We gaan vol trots weer door.”

Barraca
Barraca is de Rodizio Grill & Bar in Claus met een bijzondere wijze van bediening. Passadores lopen continu rond met grote spiesen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel voor je af. Daarnaast biedt de Fresh market table meer van 40 van de allerlekkerste voor- en bijgerechten. Zo ervaar je met familie, vrienden, zakenrelaties of geliefde een bijzondere foodbeleving. Het restaurant, in de authentieke schuur van de Mentzhoeve, is door architect Ronald Hooft in ‘urban rustic’ stijl ingericht. Stoer en warm.

Herfstvakantie special
Geniet van 19 t/m 22 oktober van de herfstvakantie special en betaal slechts € 27,95 p.p. in plaats van € 32,95 p.p. voor een heerlijk Rodizio menu.

TIP: combineer jullie diner met een gezellig uurtje bowlen voor slechts € 5,- per persoon!

Bel voor reserveringen naar 023 556 00 55.

8 Feb 2016 | Rodizio Grillmaster Anderson blijft!

Expand Article
Grillmaster Anderson de Barros Medeiros die in september uit Brazilië over is gekomen om het team van BARRACA de fijne kneepjes van het churrasco-vak te leren, blijft nog minimaal...

Grillmaster Anderson de Barros Medeiros die in september uit Brazilië over is gekomen om het team van BARRACA de fijne kneepjes van het churrasco-vak te leren, blijft nog minimaal een jaar het team ondersteunen. “Het concept wordt zo goed bewaakt.”, aldus Rick Claus.

Reserveer hier een tafel!

Lees hieronder een aantal reacties van de gasten (Iens.nl):

Heerlijk gegeten, eerder in Rio Braziliaans gegeten en lang gezocht naar een plek in NL. Dit is een avond vakantie in eigen land. De Braziliaanze chef en de passadors komen langs met heerlijke stukken vlees en zorgen voor goede service en entertainment. Wij komen zeker terug!

Leuk concept! Vlees komt langs en je kunt aangeven of je een stukje wilt. Prachtige salade bar, ook met traditionele gerechten. Zeer vriendelijke bediening! Genoten!

Een prachtig, nieuw restaurant met buitengewone wandkleden aan de muur om een warme sfeer te creëren, heel slim. Robuuste salad bar met ingenieus koelsysteem waardoor alle gerechten topvers blijven. Zolang je het muntje met de groene stierenkop naar boven gekeerd laat liggen, komen de kelners met spiezen met de sappigste vlees-, gevogelte- en schaaldiergerechten naar je toe en help je ze de gerechten op je bord te plaatsen. Grote gamba's, mixed grill gerechten, een roast naar wens: rare/medium/well done, wat een perfectie. Heb je (even) genoeg gehad, dan draai je het muntje op rood. De lekkerste wijnen, mojito's en mooie nagerechten, ja dit is iets nieuws voor Nederland, GROOTS!

Rodizio menu’s
Vleesliefhebbers halen hun hart op bij BARRACA Rodizio Grill & Bar. In de 2,5 m. brede grill wordt heerlijk gemarineerd vlees aan grote draaiende spiesen gegrild. Passadores lopen continu rond met de spiesen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel af. De uitgebreide ‘Fresh market table’ biedt de lekkerste voor- en bijgerechten.

Geniet van het Churrasco Rodizio menu met keuze uit verschillende spiesen gegrild vlees en de ‘Fresh market table’, het Churrasco Rodizio & Gamba’s menu met daarbij drie heerlijke gamba’s of de ‘Fresh market table’ only voor vegetarische gasten. En kinderen genieten van het Rodiziootje. Op de ‘Fresh market table’ vind je onder andere diverse salades, gegrilde groenten, maiskolven, diverse dressings, kazen en traditionele Braziliaanse gerechten als feijoada (bonenstoofschotel) en farofa (cassave paneermeel).

TIP: Zit je voor 18.00 uur aan tafel dan geldt een korting van € 5,- p.p. (m.u.v. het kindertarief en op zondag)

Sweet Wednesday – Dessert ‘on the house’ bij een churrasco menu met minimal zes personen
Family Rodizio Sunday – Het churrasco menu voor € 24,50 p.p. i.p.v. € 29,50 p.p. (kids vanaf € 9,50)

* Prijzen zijn exclusief dessert en kunnen variëren op feestdagen of speciale avonden.
* Het is prettig wanneer je bij de reservering alvast vermeldt wat je speciale wensen zijn, dan kunnen wij hier tijdig op inspelen.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie