023 556 00 51
Barraca Lifestyle2018 001

Always a reason to celebrate

Laat je overspoelen door warme Braziliaanse sferen vanaf het moment dat je binnenstapt bij BARRACA Rodizio Grill & Bar in Hoofddorp. Een diner bestaat altijd uit gerechten van de churrasco grill en de fresh market table waar je kiest uit een selectie voor- en bijgerechten. Kies voor een standaard Churrasco Rodizio menu of een van onze arrangementen.

Reserveren

Het menu The Guide

Onze passadores lopen continu rond met verschillende soorten spiesen. Door middel van de rood/groene coin op tafel geef je aan trek te hebben in een stukje of even te willen pauzeren. Tussendoor wordt ook rondgelopen met vers gegrilde vis voor de liefhebber.

Bekijk ‘The guide’
Het menu The Guide

Churrasco Rodizio

Kies je voor een los Churrasco Rodizio menu dan gelden verschillende tarieven, van woensdag tot en met zaterdag en op zondag. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een vegetarisch diner of extra black tiger gamba's te bestellen.

Reserveren
Churrasco Rodizio
Terras Barraca 30

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je je collega’s, vrienden of familie verrassen met een bijzondere Braziliaanse diner ervaring die ze nog lang zal bijblijven?
Kies dan uit een van onze arrangementen in Barraca, of gecombineerd met een bezoek aan Claus Bowling of Escape World. Wil je Barraca exclusief afhuren voor een evenement, neem dan contact met ons op via 023 556 00 65.

The early bird special

Bent u op woensdag t/m zaterdag voor 18:00 uur bij ons aan tafel dan geldt een korting van 3 euro per persoon. De korting geldt niet op het kindertarief en op zondag. Prijzen zijn exclusief dessert en kunnen variëren op feestdagen of speciale avonden.

The early bird special

Barraca & Bowlen

Bedenk je tijdens het eten in Barraca dat je toch nog een potje wilt bowlen, dan kan dat natuurlijk. Je krijgt 20% korting op de baanhuur in combinatie met een diner in Barraca. Om vooraf te reserveren kun je telefonisch contact opnemen via 023 556 00 50. Arrangement is alleen mogelijk met reservering en vanaf 4 personen

Drankenarrangement

  • Inclusief binnenlands gedistilleerde dranken. Vanaf 4 personen.
  • 2 uur drankenarrangement | 20 p.p.
  • 3 uur drankenarrangement | 25 p.p.
Drankenarrangement
Drag