023 556 00 51

Always a reason to celebrate

Laat je overspoelen door warme Braziliaanse sferen vanaf het moment dat je binnenstapt bij BARRACA Rodizio Grill & Bar in Hoofddorp. Een diner bestaat altijd uit gerechten van de churrasco grill en de fresh market table waar je kiest uit een selectie voor- en bijgerechten. Kies voor een standaard Churrasco Rodizio menu of een van onze arrangementen.

Reserveren

Het menu 'The Guide'

Onze passadores lopen continu rond met verschillende soorten spiesen. Door middel van de rood/groene coin op tafel geef je aan trek te hebben in een stukje of even te willen pauzeren. Tussendoor wordt ook rondgelopen met vers gegrilde vis voor de liefhebber.

Bekijk ‘The guide’

Churrasco Rodizio

Kies je voor een los Churrasco Rodizio menu dan gelden verschillende tarieven, van woensdag tot en met zaterdag en op zondag. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een vegetarisch diner of extra black tiger gamba's te bestellen.

Bekijk onze drankenkaart

Barraca & Bowlen

Bedenk je tijdens het eten in Barraca dat je toch nog een potje wilt bowlen, dan kan dat natuurlijk. Je krijgt 20% korting op de baanhuur in combinatie met een diner in Barraca. Om vooraf te reserveren kun je telefonisch contact opnemen via 023 556 00 50. Dit arrangement is alleen mogelijk met reservering en vanaf 4 personen

Drag