023 556 00 51

Let's meat

Bij BARRACA Rodizio Grill & Bar houden we van goed vlees, geleverd door de beste leveranciers. Vind hier meer informatie over de herkomst van het vlees, duurzaamheid en certificatie.

Herkomst & certificatie

In BARRACA wordt alleen het beste vlees van de hoogste kwaliteitsklasse geserveerd. Mede dankzij nauwe samenwerkingen met onze exclusieve leveranciers wordt de hoge kwaliteit van ons vlees gegarandeerd. Alle producten worden stuk voor stuk geselecteerd door onze grillmaster en op maat gesneden. Het voldoet aan strenge eisen van het speciale Europese programma voor de import van hoogwaardig vlees. Het resultaat: vlees van topkwaliteit met een unieke smaak en textuur.

No waste

Duurzaamheid staat bij BARRACA hoog in het vaandel. Om voedselverspilling tegen te gaan, zorgen we voor zo min mogelijk waste. Daarnaast wordt er rekening gehouden met het waterverbruik. Hierdoor helpen we mee aan een betere wereld.

Duurzaamheid

BARRACA selecteert haar leveranciers met het oog op duurzaamheid. Onze vleesimporteurs zorgen voor optimale omstandigheden voor de dieren door zich te houden aan de hoogste normen. Bovendien houden ze rekening met de behoeften van de dieren en de weides waarop ze leven.

Rundvlees

Ons eersteklas Amerikaans rundvlees is van het ras Angus met het merk IBP en Star Ranch Angus. Mede doordat de koeien eerst gras wordt gevoerd en daarna graan garanderen we een uniek smaakprofiel en de hoogste gradatie marmering. Door de keuze voor Amerikaanse runderen is de vetklap van de picanha beter voor het serveren van rodizio dan bij Nederlandse runderen. Dit zorgt voor rundvlees van hoge kwaliteit en rijk van smaak.
Rundvlees voorbeelden: ossenhaas, picanha, ribeye en shortrib.

Kip

Kip

Varkensvlees

Varkensvlees

Drag