023 556 00 51

FAQ

Vind hier de meest gestelde vragen over BARRACA Rodizio Grill & Bar.

Mail ons je vraag
 • Ik ben jarig, mag ik gratis komen eten?
   Always a reason to celebrate! Het vieren van je verjaardag in Barraca maken we graag tot een feest met onze Happy Birthday Deal! Wij trakteren de jarige in Barraca op een Rodizio menu, als je komt eten met minimaal 6 volwassenen. Aan tafel zorgen wij voor een speciale verrassing. De actie is geldig 7 dagen voor of na je verjaardag, op vertoon van legitimatie en vooraf reserveren. Dranken, gamba's en/of dessert is niet inbegrepen.
 • Hoe werkt het early bird tarief?
   Het early bird tarief geldt van woensdag tot en met zaterdag als je voor 18.00 uur aan tafel bent. Je krijgt dan per persoon 3 euro korting en betaalt 32 euro in plaats van 35 euro. Op zondag geldt dit tarief de gehele dag.
 • Wat staat er op de fresh market table?
   De fresh market table bestaat uit een koud en warm gedeelte. Op het koude gedeelte van het buffet staan verschillende groentes en salades. Daarnaast ligt er een selectie van heerlijke kaas, vleeswaren en brood met verschillende dips. Op het warme gedeelte van het buffet vind je verschillende traditionele Braziliaanse gerechten, zoals een visstoof en bonenstoof.
 • Wat hebben jullie voor vegetarische gasten?
   Vegetarische gasten kunnen kiezen van de fresh market table. Daarnaast serveren wij op verzoek een gegrilde groentespies.
 • Hebben jullie ook halal vlees?
   Dat hebben we zeker! Bijna al het vlees wat wij serveren is halal. Geef het altijd even aan bij de reservering, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en aan tafel specifiek kunnen aangeven welk vlees je kunt eten.
 • Zijn dranken inbegrepen?
   Nee, dranken zijn niet inbegrepen bij een Churrasco Rodizio menu. Het is wel mogelijk om een los drankenarrangement bij te boeken vanaf 4 personen en voor de gehele groep.
 • Up to what age are you a child?
   We have different prices for children. We do not charge kids from 0 to 3 years. We have the Rodiziootje especially for our little guests. For kids from 4 to 7 years the price of the Rodiziootje is 11, and for kids from 8 to 12 years the price is 17.
Drag