023 556 00 51

FAQ

Vind hier de meest gestelde vragen over BARRACA Rodizio Grill & Bar.

Mail ons je vraag
 • Hoe lang kan ik dineren in Barraca?
   U kunt bij Barraca dineren gedurende een shift van 2 uur en 15 minuten. Binnen deze shift is er genoeg tijd voor een aangename dinerervaring; onze passadores komen regelmatig langs uw tafel. Door te werken met shifts, maken wij ruimte voor de volgende reserveringen. Wij streven er altijd naar om uw ervaring bij Barraca zo aangenaam mogelijk te maken!
 • Is het dessert inbegrepen bij de prijs?
   Het dessert is niet inbegrepen in het churrasco rodizio menu en andere arrangementen. M.u.v. het arrangement 'The Exclusive', daar is het dessert wel inbegrepen.
 • Wat hebben jullie voor vegetarische gasten?
   Vegetarische gasten kunnen kiezen van de fresh market table en onze passadores komen langs met gegrilde ananas. Daarnaast serveren wij op verzoek een gegrilde groentespies.
 • Wat staat er op de fresh market table?
   De fresh market table bestaat uit een koud en warm gedeelte. Op het koude gedeelte van het buffet staan verschillende groentes en salades. Daarnaast ligt er een selectie van heerlijke kaas, vleeswaren en brood met verschillende dips. Op het warme gedeelte van het buffet vind je verschillende traditionele Braziliaanse gerechten, zoals een visstoof en bonenstoof.
 • Hebben jullie ook halal vlees?
   Dat hebben we zeker! Bijna al het vlees wat wij serveren is halal. Geef het altijd even aan bij de reservering, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en aan tafel specifiek kunnen aangeven welk vlees je kunt eten.
 • Kan ik een cadeaubon bij jullie kopen?
   Jazeker, onze cadeaubonnen zijn tijdens openingstijden verkrijgbaar. De cadeaubonnen zijn met een vrij bedrag in te vullen.
 • Ik wil graag een passadore worden, kan dat?
   Jazeker, je kunt altijd bij ons komen solliciteren. Onze grillmaster zal je dan opleiden tot een echte passadore.
 • Tot welke leeftijd ben je een kind?
   We hebben verschillende prijzen voor kinderen. We brengen geen kosten in rekening voor kinderen van 0 t/m 3 jaar. We hebben het Rodiziootje speciaal voor onze kleine gasten.
   Rodiziootje 4 t/m 7 jaar: 18.00 per kind
   Rodiziootje 8 t/m 12 jaar: 24.00 per kind
 • Zijn huisdieren toegestaan in het restaurant?
   Nee, huisdieren zijn wegens hygiƫnische redenen niet toegestaan in het restaurant. Assistentiehonden zijn wel toegestaan. Met de term assistentiehond worden alle typen hulphonden bedoeld die professioneel zijn opgeleid. Heeft u een assistentiehond of komt u met een gezelschap met een assistentiehond? Geef dit vooraf aan in uw reservering, dan zorgen wij voor een geschikte tafel.
Drag