023 556 00 51

FAQ

Vind hier de meest gestelde vragen over BARRACA Rodizio Grill & Bar.

Mail ons je vraag
 • Dien ik te reserveren?
   Nee, een reservering is niet verplicht. Reserveren aan de deur geldt namelijk ook als een reservering.
 • In mijn reservering staat een eindtijd, waarom is dat?
   We hebben vanwege de coronamaatregelen beperkte capaciteit in ons restaurant. We proberen wachtrijen te voorkomen en werken daarom met een eindtijd.
 • Ik ben jarig, mag ik gratis komen eten?
   Always a reason to celebrate! Het vieren van je verjaardag in Barraca maken we graag tot een feest met onze Happy Birthday Deal! Wij trakteren de jarige in Barraca op een Rodizio menu, als je komt eten met minimaal 6 volwassenen. Aan tafel zorgen wij voor een speciale verrassing. De actie is geldig 7 dagen voor of na je verjaardag, op vertoon van legitimatie en vooraf reserveren. Dranken, gamba's en/of dessert is niet inbegrepen.
 • Wat staat er op de fresh market table?
   De fresh market table bestaat uit een koud en warm gedeelte. Op het koude gedeelte van het buffet staan verschillende groentes en salades. Daarnaast ligt er een selectie van heerlijke kaas, vleeswaren en brood met verschillende dips. Op het warme gedeelte van het buffet vind je verschillende traditionele Braziliaanse gerechten, zoals een visstoof en bonenstoof.
 • Wat hebben jullie voor vegetarische gasten?
   Vegetarische gasten kunnen kiezen van de fresh market table. Daarnaast serveren wij op verzoek een gegrilde groentespies.
 • Hebben jullie ook halal vlees?
   Dat hebben we zeker! Bijna al het vlees wat wij serveren is halal. Geef het altijd even aan bij de reservering, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en aan tafel specifiek kunnen aangeven welk vlees je kunt eten.
 • Zijn dranken inbegrepen?
   Nee, dranken zijn niet inbegrepen bij een Churrasco Rodizio menu. Het is wel mogelijk om een los drankenarrangement bij te boeken vanaf 4 personen en voor de gehele groep.
 • Tot welke leeftijd ben je een kind?
   We hebben verschillende prijzen voor kinderen. We brengen geen kosten in rekening voor kinderen van 0 tot 3 jaar. We hebben het Rodiziootje speciaal voor onze kleine gasten.
   Rodiziootje 4 t/m 7 jaar: 12 per kind
   Rodiziootje 8 t/m 12 jaar: 18 per kind
 • Is het dessert inbegrepen bij de prijs?
   Het dessert is niet inbegrepen in het churrasco rodizio menu en andere arrangementen. M.u.v. het arrangement 'The Exclusive', daar is het dessert wel inbegrepen.
 • Kan ik een cadeaubon bij jullie kopen?
   Jazeker, onze cadeaubonnen zijn tijdens openingstijden verkrijgbaar. De cadeaubonnen zijn met een vrij bedrag in te vullen.
 • Ik wil graag een passadore worden, kan dat?
   Jazeker, je kunt altijd bij ons komen solliciteren. Anderson zal je dan opleiden tot een echte passadore.
Drag